IMPACT is een miniaturenbeurs georganiseerd door Hired Guns en Hive Novio.

Hallo mijn naam is Koen van den Eventuin. Bekend van TV waar Lauren Verster, langskwam om over wargaming te praten. Samen met Thomas Weinmesser en Michel Goulmy wil ik een zo groot mogelijk Nederlands wargame evenement door gaan zetten, IMPACT!

Al sinds een hele lange tijd speel ik wargames, praat ik over wargames en bezoek ik evenementen die met wargaming te maken hebben. En wat kunnen die evenementen geweldig zijn. Crisis in Antwerpen is de koning, maar vooral de Engelsen zijn ongelooflijk verwend met het ene mooie evenement na het andere.

In Nederland blijft het lastig een wargaming evenement van de grond te krijgen. We hebben Figz in Arnhem, Poldercon in Utrecht en ook ons evenement IMPACT heeft een aantal mooie edities gehad.

Zaalhuur in Nederland is een probleem, net als de huur van tafels en het feit dat je letterlijk nergens je eigenlijk catering mag doen. Onze vertrouwde locatie TAC Eindhoven gaat verbouwen. Dus, als we op zoek zijn naar een beetje centrale zaal dan gaat dat geld kosten, geld dat we voor een groot deel van tevoren al moeten betalen. En daar is de Kickstarter voor bedoeld!

Dit is de locatie die we in gedachten. De Jan Massink hal in Nijmegen. Gratis parkeren, gratis wifi, centraal in Nederland en bereikbaar voor iedereen.  En genoeg ruimte voor al onze wargaming behoeften!

Dus, om hier een evenement te verwezenlijken hebben we JULLIE hulp en steun nodig. Natuurlijk hebben we al de steun van onze clubs. De Hired guns uit Uden en Hive Novio uit Nijmegen, maar we kunnen de steun van alle (Nederlandse) wargamers gebruiken!

In onze Kickstarter vind je allerlei mogelijkheden om ons te steunen vanaf het begin. Je kunt alvast je toegangskaartje kopen, met korting als je met meer mensen kaartjes koopt, ruimte kopen voor de bring & sell en we hebben mogelijkheden voor handelaren en sponsors. Ook kunnen er kaartjes gepledged worden voor deelname aan toernooi(en) die gespeeld gaan worden!

Nederland kan een mooi centraal wargame evenement goed gebruiken. Als jij dat ook denkt, dan neem deze mogelijkheid om er een deel van te zijn. En PLEDGE!

22-07-2019: IMPACT 2020 KICKSTARTER !

28 juli is het zover! De launch van de IMPACT 2020 Kickstarter!  Check de pre-launch HIER! 

01-07-2019: BELANGRIJK NIEUWS !

Al een aantal weken zijn we bezig geweest voor een nieuwe editie Impact. Zoals al verteld liepen we tegen problemen aan. Het TAC gaat over naar kunstateliers en andere zalen die we vonden waren oftewel te klein, te duur of stonden erop dat het hele huurbedrag van te voren betaald zou worden.

We hebben een plan maar we hebben steun en hulp nodig. Heel veel steun. Het plan is om binnen nu en twee weken een Kickstarter te starten voor de bekostiging van de nieuwe editie Impact in de Jan Massink hal in Nijmegen. Een prachtige centrale locatie!

De kickstarter zal gericht zijn op bezoekers die toegang kunnen kopen en handelaren die hun plaats van verkoop willen verzekeren. Ook zullen er sponsormogelijkheden, add-ons en stretch goals zijn.

Stay tuned! We gaan zien of er voldoende interesse is voor een nieuwe editie van het grootste wargame evenement in Nederland!

Koen van den Eventuin
Thomas Weinmesser
Michel Goulmy